Nieuws

Cortina Accu-upgrade actie

Vergroot je actieradius met de gratis accu-upgrade! Koop jij tussen 1 t/m 30 april een Cortina E-OCTA, dan ontvang je een GRATIS accu upgrade t.w.v. € 150,-.    Kies je bijvoorbeeld voor een 750 Wh accu, dan krijg je die voor de prijs van de 450 Wh accu. Meer informatie over de actieradius van de Cortina E-OCTA modellen, vind je op de speciaal ingerichte pagina v..

Nieuw in het assortiment Urban Iki

Urban Iki achterzitje  Urban Iki fietszitjes zijn hip, betaalbaar Dutch Design met hoge kwaliteit uit Japan. Onconventioneel, minimalistisch, creatief, een beetje gedurfd, maar bovenal ook functioneel. Urban Iki fietsstoeltjes hebben op de achterzijde een uniek Japans waaierpatroon. Ook de gordels zijn speciaal gewoven in een patroon met een mix van grijstinten. Het achterzitje is voorzien v..

Met Cortina naar Ibiza

Met de Cortina U4 Pearl Frappé heb je het hele jaar door de zomer in je bol. ☀️Vanaf nu is deze toffe transportfiets in bohemian Ibiza-look beperkt verkrijgbaar, dus sla je slag! Enne, je maakt bij aankoop van een Cortina U4 Pearl Frappé ook kans op een reis voor twee personen naar Ibiza. Check de actievoorwaarden op www.cortinafietsen.nl/actie..

Winnaar modellen actie!

Met meer dan duizend likes op Facebook zijn dit de winnaars van de Cortina modellen actie!

Nieuwste kleuren van Cortina nu in de winkel!

De nieuwste kleuren van Cortina zijn binnen